Lokacije

Etno selo MONTEGOAT & restoran Zavicaj- Dragovoljici, Niksic, Crna Gora

Etno selo MONTEGOAT & restoran Zavicaj- Dragovoljici, Niksic, Crna Gora  069036599

 

 

Dobrodošli na poljoprivredno gazdinstvo firme “Ćipranić Company” DOO, osnovano 2015. godine.

Naša firma se ponosi bogatim sadržajem autentičnih kamenih kuća, mljekarom, sušarom, velikom gostinskom kućom, bazenom, bungalovima, restoranom, voćnjakom, plastenicima, baštama i kamenim pozidama.

Mljekara, izgrađena 2016. godine, predstavlja naš novi objekat za obradu i preradu mlijeka sa kapacitetom od 4000 litara dnevno. Smještena unutar farme koza, mljekara omogućava ciklus proizvodnje mlijeka i njegovu preradu u vrlo rijetke i atraktivne gotove proizvode. Naša ponuda uključuje meke, polutvrde i tvrde kozje sireve, sa i bez zrenja, pasterizovano kozje mlijeko i surutku, kao i fermentisane mliječne proizvode.

Cipranic company-Monte Goat, Dragovoljici, Niksic, Crna Gora

U okviru naše farme nalazi se autentični restoran  Zavicaj   sa predivnom terasom površine 300 m2 i pratećim uslugama. Naši gosti mogu uživati u proizvodima sa farme, koji povezuju poljoprivredu i turizam.  Istovremeno promovišemo crnogorske proizvode i stvaramo dodatnu vrijednost.

 

 

Crna Gora već godinama važi za zemlju koja se ističe u proizvodnji zdrave hrane. Na nekoliko lokacija ustanovljene su ekološke zone.

Naši poljoprivredni proizvodi i hrana  su  izuzetnog kvaliteta i zdravstveno bezbjedni.

Mliječni proizvodi od kozjeg mlijeka su posebno cijenjeni i traženi od strane potrošača širom svijeta.

Naša farma se nalazi u jednoj od najljepših regija Crne Gore, gdje nema nikakvih zagađivača, a poznata je po stočarskoj proizvodnji. Predstavljamo vam jedinstvenu bajkovitu sliku prirode i skriveni dragulj u srcu Dragovoljića. Ova nevjerovatna oaza zelenila i nestvarne prirode rijetko se može vidjeti.

Čist planinski vazduh koji se osjeća pruža savršen odmor za tijelo i dušu.

Naši autentični bungalovi predstavljaju pravu oazu mira i spokoja, gdje će turisti moći da se opuste i uživaju u pravim domaćim specijalitetima.

Specijaliteti  koje  morate  probati-

Da li ste probali našu teletinu ispod sača?

Dvije neodoljive poslastice..

 Jaretina – otkrijte vrhunski spoj sočnosti i tradicionalnih ukusa! Pažljivo pripremljena, nježno začinjena i pečena baš kako treba. Svaki zalogaj će vam se topiti u ustima, pružajući pravu gozbu za sva čula. Sa prefinjenom teksturom i neodoljivim aromama, ovo jelo će vam ostaviti trajan dojam i ostvariti sve vaše gastronomske želje!

Kačamak – Iskusite autentičan ukus naše domaće kuhinje! Svaki zalogaj našeg kačamaka donosi toplinu domaće kuhinje direktno na vaš tanjir. Prepustite se očaravajućem ukusu i osjetite pravu poslasticu, za svoju dušu! 

https://www.odmaraj.me/web/listing/cipranic-company-niksic-crna-gora/

 

About the author

Relative Posts