detaljnije
O NAMA
ODMARAJ.ME

Projekni tim odmaraj.me je uložio sve napore da na jednom mjestu, sistematično ponudi pregled turističke i poslovne ponude Crne Gore (turisticke lokacije, poslovne lokacije). Ideja je da građani Crne Gore, kao i njeni gosti mogu u svakom trenutku pogledati gdje mogu popiti kafu, pojesti dobar doručak, organizovati romantičnu ili poslovnu večeru, kao i naći odgovarajuće mjesto za ugodan i prijatan odmor.

PRAVILA KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kog dijela www.odmaraj.me portala automatski prihvatate sva važeća pravila korištenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korištenja, pa se smatra da su isti u svakom trenutku upoznati sa pravilima korištenja i da su ih razumjeli u cjelosti.

Ni jedan dio www.odmaraj.me portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Portal www.odmaraj.me treba da bude prijatno mjesto za sve, tako da je strogo zabranjeno omalovažavanje, vrijeđanje ili diskriminacija po bilo kojoj osnovi.

Ukoliko smatra da je potrebno, portal www.odmaraj.me zadržava pravo da pojedinom korisniku ne dozvoli objavljivanje sadržaja.

O PORTALU

Portal www.odmaraj.me sastoji se uglavnom od vlastitih sadržaja, sadržaja izdavaoca mjesta za odmor, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na spoljne stranice.

Posjetioci imaju pravo da koriste sadržaj , www.odmaraj.me ukoliko ne krše pravila korištenja. Portal www.odmaraj.me sve sadržaje objavljuje u dobroj namjeri, bez želje da dovede bilo koga u zabludu. Vlasnici mjesta za odmor (domaćini) su dužni da o svom smještaju daju tačne i istinite podatke, za koje su i odgovorni. Sve sadržaje www.odmaraj.me portala koristite na vlastitu odgovornost. Portal www.odmaraj.me se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

STAROSNA GRANICA

Pristup www.odmaraj.me portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

PRENOŠENJE SADRŽAJA

Dozvoljeno je prenošenje dijela sadržaja sa www.odmaraj.me portala, uz obavezan link koji vodi na izvorni članak. Nije dopušteno prenositi sadržaje za koje je eksplicitno navedeno da su dijelom ili u cijelosti preuzeti s drugih medija.

MODIFIKOVANJE I PROMJENA PRAVILA

Portal www.odmaraj.me zadržava pravo da bez bilo kakve najave povremeno promijeni ili dopuni ova pravila korištenja, koja se primjenjuju od dana objavljivanja na portalu.

Korištenjem bilo kog sadržaja na www.odmaraj.me portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima. Portal korisnike može obavjestiti o krucijalnim promjenama i dopunama pravilnika objavljivanjem vijesti na portalu ili slanjem e-maila korisnicima.

Kontakt forma