Usluge
/
Podgorica

Renta putnicki kombi Rade-Podgorica, Crna Gora

Address
Podgorica
Phone 2
Keyword
Crna Gora, ekskurzije, izleti, kombi, minibus, Montenegro, najam vozila, podgorica, prevoz kombijem Podgorica, prevoz putnika, putnicki, putnički kombi Rade, putovanja, Rade, Renta, rentiranje putničkih vozila

Renta putnicki kombi  Rade -Podgorica, Crna Gora   +38267066555

Radi se o rentiranju putnickih kombi vozila koja se voze na B kategoriju.

U posjedu se nalaze tri vozila marke mecedes vito, kao i par manjih automobila za rentu.

Moguće je organizovati ture sa vozacem po zelji interesenta, vozila mogu napustati granicu i voziti se bez ogranicenja kilometraze.

Renta putnicki kombi  Rade -Podgorica, Crna Gora

Minibus prevoz putnika u  našoj  organizaciji  je spoj lijepog i korisnog.

Prevoz putnika kombijem je prijatniji od putovanja autobusom, a u isto vrijeme povoljniji od putovanja automobilom.

Pored svakodnevnog kombi prevoza, koji se realizuje na individualnoj bazi, nudimo i mogućnost  dogovora  (za veće i manje grupe),  za prevoz do bilo koje destinacije, do koje ima smisla ići drumskim prevozom.

Najam vozila podrazumjeva organizaciju prevoza prema vašim željama, što znači da sami određujete mjesto polaska, vrijeme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.

Renta putnicki kombi  Rade -Podgorica, Crna Gora

Ukoliko ste zainteresovani za naše  usluge  prevoza, molimo Vas da nas kontaktirate i tom prilikom nas informište o detaljima koji su nam važni za odredjivanje cijene (datumu polaska, datumu povratka, broju putnika, destinaciji do koje se putuje, planiranoj dužini putovanja, uslovima koje bi ste obezbijedili vozaču u slučaju višednevnog najma vozila, …).

Cijenu,kao i ostale uslove za realizaciju putovanja odredjujemo tek kada znamo sve parametre koji utiču na odredjivanje istih.

Možete   nas   kontaktirati  u svako doba na  brojeve 

tel.  viber,+38267066555

Read More
Prevoz putnika i robe