Vila
/
Plužine

VILA VIGNJIŠTA-Plužine, Crna Gora

Email
vignjista@gmail.com
Address
RUDINICE, PLUŽINE
Keyword
Crna Gora, domaca, hrana, jezero, livade, Montenegro, odmor, park prirode, planina, Pluzine, Rudinice, Rudunice, ruralni, selo, šume, Turizam, Vignjišta, vila, voćnjaci

 

VILA VIGNJIŠTA-Plužine, Crna Gora   Na udaljenosti 1,8 km od magistralnog puta Nikšić – Plužine, u neposrednoj blizini parka prirode ,,Piva” u selu Rudinice, na sunčanoj, terasastoj padini prema obalama Pivskog jezera, u tihom seoskom ambijentu smještena je vila ,,Vignjišta”.

Okružena cvjetnim livadama, voćnjacima i šumovitim proplancima, na idealnoj nadmorskoj visini od 850 m, pruža vam odmor za uživanje daleko od gradske gužve i visokih temperatura, što predstavlja jedinstvenu vazdušnu banju.

VILA VIGNJIŠTA-Plužine, Crna Gora- Izgrađena od dominantno prirodnih materijala (kamena i drveta), nudi vam komforne dvokrevetne i trokrevetne sobe za spavanje, od kojih svaka posjeduje zasebnu terasu sa koje se pruža pogled na kanjon Pivskog jezera i divne planinske vrhove.

 

VILA VIGNJIŠTA-Plužine, Crna Gora

Svaka soba je opremljena sa LED TV uređajem, bežičnim internetom, mini barom i sopstvenim kupatilom. Sobe su pažljivo namještene da svakom gostu pruže osjećaj topline i udobnosti. U prizemlju objekta se nalazi višenamjenski prostor zatvorenog tipa sa kaminom, opremljen u tradicionalnom stilu, koji isključivo služi za potrebe gostiju. Posjeduje prostrano dvorište, a do nje vodi asfaltni put.

Pješačka staza dužine oko 2 km, vodi vas od vile do obale Pivskog jezera, idealnog mjesta za plivanje u pitkoj vodi i sportski ribolov. Sve ostale potrebne sadržaje, a posebno dobar izbor domaće hrane i pića, nudi vam jedno od prvih crnogorskih etno sela, renomirano etno selo ,,Izlazak” Rudinice, koje je udaljeno svega 1,7 km od nas.

 

Read More
Kuhinja
Kupatilo
large terrace
Nezaboravan provod
pecanje
planinarske i pješačke ture
Pogodno za djecu
Velika terasa
wi-fi