Zanimljivosti

Povežite se sa svojim savršenim “travel buddyjem” preko TripTogethera

Grupa mladih putnika osmislila je ovu platformu jer smatraju da je usmena preporuka puno bolja od bilo kakva vodiča.

TripTogether

Nova društvena platforma pojavila se na internetu, a mogli bismo ju opisati kao mješavinu Facebooka Couchsurfinga. TripTogether spaja ljubitelje putovanja, a cilj joj je povezati vas s vašim “travel buddyjem”.

Grupa mladih putnika osmislila je ovu platformu jer smatraju da je usmena preporuka puno bolja od bilo kakvog vodiča. Tako su i poručili da, čim se ulogirate na TripTogether, stupate u svijet aktivnih chatova, poveznica i sjećanja koje se na mreži stvaraju u svakom trenutku, pa je to i najbolji način da upoznate nekoga tko dijeli vaše želje što se putovanja tiče, pa se možda zajedno otisnete i u novu avanturu.

Da, većina nas putuje s prijateljima ili partnerima, no svatko ima neke svoje želje i potrebe prilikom posjete novim mjestima, pa putovanje često zahtijeva i kompromis, a ovdje možete pronaći osobe koja vam mogu biti savršeni partneri na putovanju jer dijeli iste želje kao i vi.

TripTogether već ima milijun registriranih putnika koji su na stranici podijelili više od 20 tisuća svojih iskustava s putovanja u razne krajeve svijeta.

Na stranicu se možete ulogirati i kao lokalac koji će svakom putniku poželjeti dobrodošlicu u svom kraju, pružiti svoju pomoć i biti vodič prilikom njihova posjeta.

izvor-Punkufer.hr

 

About the author

Relative Posts