Zanimljivosti

Rijeka i Opatija osmislile pogodnosti za goste

Opatija&Rijeka Tourist Card stoji 50, 80 ili sto kuna, ovisno o duljini boravka, posjetiteljima omogućuje besplatan javni prijevoz i ulaz u muzeje, na atrakcije, popuste u restoranima, trgovinama…

 

Turistički radnici ne spavaju zimski san. U Rijeci Opatijiosmislili su i izdali zajedničku turističku kartica, koja će gostima omogućiti niz pogodnosti u ova dva grada na Kvarneru.

Osmišljena je u tri varijante, u trajanju od 24, 48 te 72 sata i po cijeni od 50, 80 i sto kuna, a posjetiteljima omogućuje besplatnu vožnju javnim prijevozom, i turističkim autobusom, ulaz u riječke i opatijske muzeje, povoljnije cijene posjeta turističkim atrakcijama, te popuste u brojnim restoranima, trgovinama, suvenirnicama i sl.

Kupci Rijeka&Opatija Tourist Carda dobivaju i besplatnu mapu Rijeke i Opatije s označenim mjestima, gdje karticu mogu koristiti. Turistička kartica Rijeke i Opatije već se sada može nabaviti u tamošnjim turističkim informativnim centrima, te u hotelima i agencijama, koji su partneri ovog projekta. Kompletan popis mjesta gdje se Rijeka&Opatija Tourist Card može kupiti dostupan je na službenoj straniciwww.touristcard.hr.

Popis mjesta na kojima se može koristiti riječko-opatijska može koristiti nije, dakako, konačan. S približavanjem turističke sezone on će se produžavati novim partnerima, a predstavnici turističkih zajednica ovih dvaju gradova napominju kako karticom žele kako osigurati pogodnosti posjetiteljima, tako i povećati izvanpansionsku potrošnju, povećati posjećenost kulturnih ustanova i atrakcija te, u konačnici, produljiti sezonu.

 

 

About the author

Relative Posts