Oglasi

Mega international -Rožaje, Crna Gora

Mega international  -Rožaje, Crna  Gora                    0038268815222

  Mi se bavimo medjunarodnim transportom na relacijama Crna Gora , Kosovo , Albanija, Srbija,Njemačka, Luxemburg , Francuska , Belgija, Holandija,Danska, Švedska, Norveška. 

Firma poseduje Mega kamione sa utovarnom visinom 3 ,10 metara i specijalne prikolice sa širenjem prikolice do 3,5 metara kao i za prevoz lima u koturu. 

Firma poseduje 20 kamiona.

  Profesionalno i efikasno organizuje međunarodni transport svih vrsta robe širom regiona  i EU.

Mega international  – Rožaje, Crna Gora

Ono što izdvaja kompaniju Mega international  od konkurentskih firmi je široka mreža pouzdanih partnera, koji garantuju da međunarodni transport robe možemo organizovati u najkraćem mogućem roku.

S obzirom na to da pružanje usluge transporta nije ograničeno brojem vozila koje kompanija poseduje, preuzimanje Vaše robe vršimo brzo, kako Vi ne biste bespotrebno plaćali skladištenje.

Mega international  – Rožaje, Crna Gora

 

Konstantnim ulaganjem u najsavremeniju opremu, praćenjem svijetskih standarda u pružanju usluga, kvalitetom, efikasnošću i konkurentnim cijenama kompanija je uspijela da se nametne kao jedna od vodećih kompanija u ovim oblastima.

Zašto baš mi?

Kao neko ko se ovim pitanjima bavi na dnevnom nivou, upućeni smo u tarife i okolnosti koje utiču na cijenu i kvalitet usluge. Broj  prevoza  je dovoljno veliki da znamo na koje se prevoznike možemo osloniti, a sve u cilju da Vama omogućimo najbolju i najpovoljniju uslugu.

Često se kod nas u firmi govori da je naša delatnost posao sa hiljadu detalja od kojih možda ni jedan nekome sa strane sam po sebi ne deluje kao dovoljno važan da napravi ozbiljne probleme.

Mi znamo da je najbolja reklama zadovoljan klijent i da bolja ne postoji.

Vaša pošiljka na pravom mijestu, u pravo vrijeme i po pravoj cijeni. SVAKI PUT…

Mega international- Rožaje, Crna Gora

Šta nudimo?

Nudimo Vam pouzdanog saradnika kome možete poveriti posao bez razmišljanja da li će i kako biti obavljen. Nudmo Vam saradnju koja donosi obostranu dobit, saradnju koja počiva na obostranom povjerenju.

Nudimo Vam vrijeme koje ćete provesti baveći se svojom osnovnom delatnošću umesto da razmišljate o transportu.

Mega international- Rožaje, Crna Gora

Šta garantujemo?

Mega international- Rožaje, Crna Gora

Čime se ponosimo?

Od samog početka smo se trudili da naše ime nešto znači u našoj branši. I danas se trudimo da svoje usluge unaprijedimo, da naši klijenti već od samog početka primjete prednosti saradnje sa nama.

http://www.odmaraj.me/web/listing/mega-international-rozaje-crna-gora-mega-international-rozaje-crna-gora-nasa-firma-je-porodicna-firma-osnovana-2006-godine/

 

About the author

Relative Posts